Διοργάνωση παιδικών πάρτυ & εκδηλώσεων

Εσείς επιλέγετε χώρο (παρκάκι Μπεφόν Π. Φάληρο, Πάρνηθα, Τατόι, Ιπποκράτειος πολιτεία, σχολή χορού 350 τμ στην Πεύκη, κάποιο γήπεδο, πάρκο, άλσος, παραλία, μεγάλος κήπος ή κάποια μεγάλη αυλή) και δραστηριότητες/παιγνίδια, κι εμείς το διοργανώνουμε με ασφάλεια.
Το κόστος της διοργάνωσής μας εξαρτάται από τον αριθμό των παιδιών – γονέων, από τον αριθμό παιγνιδιών – δραστηριοτήτων που θα επιλέξετε, από το εάν επιθυμείτε φωτογράφιση από επαγγελματία φωτογράφο με αποστολή dvd με επαγγελματικές φωτογραφίες σε κάθε παιδί που συμμετείχε στην εκδήλωση και από το εάν επιθυμείτε επαγγελματία clown με μπαλονοκατασκευές, face painting & παιγνίδια.

Στόχος στα πάρτι μας είναι να ξεφύγουμε από τα τυποποιημένα parties “κονσέρβα” όπου μικροί και μεγάλοι βαριούνται, να διασκεδάσουμε παίζοντας ώστε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα κοντά στη φύση, αλλά κυρίως, να “χτίσουμε” ανεκτίμητες κοινές αναμνήσεις παιγνιδιού/συνεργασίας παιδιών και γονέων. Έτσι, μικροί και μεγάλοι περνούν τέλεια και δημιουργούν τέτοιου είδους αναμνήσεις που στην εποχή μας είναι όλο και πιο σπάνιες.

Η προγραμματισμένη διάρκεια είναι 3-5 ώρες, αλλά συνήθως περνάμε τόσο καλά που μένουμε όσο αντέχουν παιδιά και γονείς).

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μία τεράστια γκάμα δραστηριοτήτων/παιγνιδιών ανάλογα με το χώρο και τις επιθυμίες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε ραντεβού και στη συνέχεια να σας στείλουμε ποιοτική και οικονομική προσφορά με βάση τις επιθυμίες σας και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Επικοινωνία

Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας. Ευχαριστουμε.

Not readable? Change text. captcha txt